Babynestje full rib beige

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 2 - 10 Werkdagen

Het babynestje is bijna niet meer weg te denken uit de babywereld. Ze zijn zo handig! Je kleintje kan lekker bij je liggen op de bank, bed, box en neem het nestje makkelijk mee onderweg, zodat je kleintje altijd comfortabel ligt in zijn vertrouwde nestje.

Productinformatie

De pre-order babynestjes worden uitgeleverd eind juni / begin juli


Het babynestje is bijna niet meer weg te denken uit de babywereld. Ze zijn zo handig! Je kleintje kan lekker bij je liggen op de bank, bed, box en neem het nestje makkelijk mee onderweg, zodat je kleintje altijd comfortabel ligt in zijn vertrouwde nestje.

-Het babynestje wordt uitgevoerd in de de door u gekozen stoffen.
-Het babynestje bevat een polyether matras, afmeting 35x70.
-Het nestje is aan beide zijden te gebruiken. 

D.m.v. de koordjes kun je het nestje groter en kleiner maken. Leg het kindje altijd met het hoofdje bij de ronding en de voetjes aan de kant van het koord.

-Het nestje kan gebruikt worden tot +/- 6 maanden (wanneer de baby kan omrollen), afhankelijk van de grootte van je baby.
-Het nestje kan in zijn geheel in de wasmachine op 30 graden gewassen worden (geen wolwasprogramma gebruiken) en kan niet in de droger.  
-Wij adviseren om het nestje altijd te gebruiken onder toezicht.

Afmetingen

Created with Sketch.

De afmeting van het gehele babynestje is 80 cm x 55 cm wanneer hij open is, je kunt hem kleiner maken door de koordjes strakker te trekken. het matrasje is 35 cm x 65 cm.

Productdetails

Created with Sketch.

De stof met print van het nestje is gemaakt van 100% katoen, de ribstof is 50% katoen en 50% polyester. De rand is gevuld met kussenvulling (polyester) en het matrasje is 3 cm dik polyester. 

De nestjes kunnen super makkelijk omgekeerd worden, hierdoor is het nestje aan beide kanten te gebruiken en kies je zelf welke stof je aan de binnen of buitenkant wil.

Veiligheidsvoorschriften

Created with Sketch.
  • Alleen onder toezicht: Gebruik een babynestje alleen onder toezicht, dus als je je baby in de gaten kan houden. 
  • Alleen op een vlakke ondergrond: Gebruik een babynestje alleen op een vlakke ondergrond. Het matrasje van een babynestje is immers zacht van zichzelf. Denk hierbij aan een box, de grond van een woonkamer of een bank. Voorkom daarbij dat het babynestje eraf kan vallen.
  • Alleen om te liggen: Gebruik een babynestje alleen om je baby erin te leggen. Een babynestje is geen vervoersmiddel. Dus als je een babynestje verplaatst, doe je dat zonder dat er een baby in ligt. 
  • Pas op voor touwtjes: Pas op voor de touwtjes waarmee je de rand kunt aantrekken. De touwtjes moeten altijd aan de kant van de voetjes zijn. Let daarbij op dat ze buiten bereik van de baby blijven.
  • Pas op met warmte: Pas om met de warmte. Baby's kunnen namelijk hun eigen lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. In een babynestje kunnen ze het erg warm krijgen, zonder dat zij hun warmte goed kwijt kunnen.
  • Omdraaien = stoppen! Gebruik een babynestje tot het moment waarop de baby zich kan omdraaien. Meestal is dat bij circa 6 maanden. Als de baby zich omdraait, kan het tegen de rand komen.