Bijtring stone marble

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 2 - 10 Werkdagen

Een bijtring van houten en silicone kralen. De bijtring verlicht de pijn aan het tandvlees bij het doorkomen van tandjes, naast pijnstillend werkt een bijtring ook nog eens educatief. 

Productinformatie

Deze handgemaakte bijtring van Byjess is een echt musthave voor jouw baby. 

Zodra je merkt dat jouw baby begint te kwijlen en wat onrustiger wordt zou het zomaar kunnen dat zijn of haar tandjes aan het doorkomen zijn. Dit kan bij de baby erg vervelend zijn en jeuk en/of pijn veroorzaken.

Om dit wat te verlichten kun je een bijtring kopen voor je kleintje. Een bijtring werkt pijnstillend bij je baby en werkt daarnaast ook nog eens educatief. Twee vliegen in één klap dus!

Al onze siliconen kralen zijn volledig BPA-vrij en gemaakt van natuurlijke materialen. Het voordeel van deze siliconen kralen is dat ze antibacterieel zijn en geur- en smaakloos.

Productdetails

Created with Sketch.

Deze bijtring heeft 6 marmer siliconen kralen, 5 beige siliconen kralen en 1 grote houten kraal. De siliconen kralen zijn zachter dan de houten ringen en geven dus een andere druk op het tandvlees. Het stimuleert alle zintuigen en daardoor de ontwikkeling; ze kunnen ermee spelen, eraan friemelen, voelen, proeven of erop bijten. 

Veiligheidsvoorschriften

Created with Sketch.

- Gebruik de bijtring alleen onder toezicht van een volwassenen
- Voor gebruik dient de bijtring altijd gecontroleerd te worden op defecten
- Als de bijtring defecten of slijtage vertoond, mag hij absoluut niet meer gebruikt worden
- Speelgoed is voor o.a. in de box en dus niet geschikt voor in het bedje.
- De bijtring kan worden gereinigd met een licht vochtige doek of een billendoekje

De producten worden goed getest, echter zit een ongeluk in een klein hoekje. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongelukken die door/tijdens het gebruik ontstaan.