Senger naturwelt gans small grijs

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 2 - 10 Werkdagen

Productinformatie

Deze zachte grijze gans uit organisch katoen van Senger Naturwelt is niet alleen een prachtige knuffel voor jouw kindje, hij heeft een dubbele functie als warmtekussen of verkoeling tijdens warme nachten.

De buik van deze gans is gevuld met een kussen van kersenpitjes - je kunt dit kussen met de rits eruit nemen, opwarmen in de oven of in de diepvriezer leggen. Het warmtekussen gebruik je tegen krampjes of koude nachten, als verkoelingselement is het ideaal tijdens warme zomeravonden.

Het warmtekussen kan je opwarmen in de oven.
Haal het kersenpitkussentje via de rits uit de buik van de knuffel. Verwarm het bij voorkeur in de oven, gedurende 3 tot 5 minuten op 75°C (of indien geen oven gedurende een halve tot 1 minuut in de magnetron op max. 600W, best draai je dit in de helft van de tijd even om. Dit kan je herhalen tot het voldoende opgewarmd is. Volg steeds de voorschriften om te vermijden dat de pitjes verbranden!).
Laat het kussentje hierna kort even liggen zodat de warmte kan verspreiden. Plaats het kersenpit kussentje nadien terug in de gans, voor een lekkere warme gloed.

Wassen kan je makkelijk met lauw water voor een vlekje ter verwijderen, of handwas voor een volledige wasbeurt (bij voorkeur niet in de wasmachine, aangezien temperatuurschommelingen de lamswol kunnen doen krimpen).
Let er altijd op dat je het kersenpit kussentje verwijdert vooraleer de gans te wassen!

Hoofd en voeten zijn gevuld met lamswol en de vacht van deze gans is gemaakt van organisch katoen, allemaal natuurlijke materialen zonder schadelijke stoffen. Mocht jouw kindje dit in zijn/haar mond steken is dit dus absoluut volledig veilig.

Helemaal klaar om het favoriete vriendje van jouw kleintje te worden!

Materiaal: Katoen, Lamswol, Kersenpitten, Rits
47 x 37 x 11cm
OKO - tex standaard 100

De Senger Naturwelt gans is beschikbaar in ecru of grijs, beide in small - een knuffelvriend voor klein en groot!

Hier kun je de exacte afmetingen van je product beschrijven of mensen helpen de juiste maat te kiezen.