speenkoord daisy

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪100‬

Standaard verzending 2 - 10 Werkdagen

Productinformatie

speenkoord met siliconen kralen, siliconen bloem, beuken houten kralen en naam 

I.v.m. veiligheidsredenen mag een speenkoord niet langer dan 22cm zijn exclusief clip, het kan daarom zijn dat er bij een lange naam andere kralen worden weg gelaten. 

Je bevestigt de speen gemakkelijk aan het uiteinde van het koord en het clipje aan de onderkant maak je vast aan bijvoorbeeld het shirtje of de jas van je baby. Wanneer je kleintje nu de speen uitspuugt of laat vallen blijft deze hangen aan het speenkoord.

Alle materialen zijn 100% veilig. Daarnaast voldoen de speenkoorden aan de wettelijke veiligheidseisen en maximum lengte van 22 cm. De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De siliconen kralen zijn vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers. De clip die wij gebruiken voor het speenkoord is van hout, en heeft 3 ronde gaten erin. Hiermee kan je het speenkoord gemakkelijk vast klikken.

afmetingen

Created with Sketch.

maximaal 22 cm. 

veiligheidsvoorschriften

Created with Sketch.

Speenkoorden mogen nooit langer zijn dan 22cm (excl. clip), het is belangrijk dat u ze daarom nooit langer maakt dan ze zijn. 
- Gebruik het speenkoord alleen onder toezicht van een volwassenen
- De knopen zitten er in voor de veiligheid, haal deze er dus niet uit.
- Het koord dient vast te zitten aan de kleding/riem van de wagen/maxicosi.
- De speenkoorden zijn niet geschikt voor in bedje.
- Controleer het speenkoord voor elk gebruik
- Bij slijtage mag het speenkoord niet meer worden gebruikt
- Een speenkoord is geen speelgoed, het is alleen bedoelt u te helpen de speen niet kwijt te raken. Het kan geen kwaad als uw kindje de koord een keer in de mond stopt, gezien de materialen veilig zijn, echter is het wel belangrijk dat je als toezichthouder dit zoveel mogelijk voorkomt.
-Wij maken onze speenkoorden met heel veel liefde volgens alle veiligheidsvoorschriften maar het is en blijft een handgemaakt product. Wees hier altijd voorzichtig mee.

Je kan het speenkoord schoonmaken met een licht nat gemaakt doekje. Een billendoekje werkt hier ook prima voor. 
Let op dat je het speenkoord niet in de vaatwasser, wasmachine of magnetronsterilisator stopt. Hier gaat het speenkoord van kapot